Internship Opportunity 2023

(ro)

♦ Centrul de Studii Israeliene din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) anunță deschiderea stagiilor de internship pentru tinerii pasionați de științe politice, relații internaționale, cercetarea academică și studiile israeliene.

Despre Centrul de Studii Israeliene:

♦ Centrul de Studii Israeliene este o entitate academică dedicată cercetării și înțelegerii profunde a statului Israel, a relațiilor internaționale și a problemelor globale relevante. Oferim tinerilor cercetători ocazia de a se implica în cercetarea academică de calitate și de a contribui la dezvoltarea cunoașterii în domeniul studiilor israeliene.

Ce oferim:

⇒ Supervizare academică de înaltă calitate: Aveți oportunitatea de a lucra alături de experți în domeniul studiilor israeliene, care vă vor ghida în dezvoltarea cercetărilor voastre.

⇒ Acces la resurse academice de top: Beneficiați de acces la bibliotecile SNSPA și la baze de date academice de prestigiu pentru cercetările voastre.

Experiență practică:

Implicați-vă în proiecte academice, contribuind la dezvoltarea
cunoașterii în domeniul studiilor israeliene.

Cerințe pentru aplicanți:
► Studenți sau absolvenți cu interes în studiile israeliene, relații internaționale sau domenii conexe.
► Abilități solide de cercetare și analiză.
► Comunicare eficientă în limba română și limba engleză (cunoașterea altor limbi străine reprezintă un avantaj).
► Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la proiectele de cercetare ale centrului.

Cum să aplicați:
Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la adresa csis@snspa.ro până pe 1 Noiembrie 2023. În scrisoarea de intenție, descrieți-vă interesul pentru studiile israeliene și explicați de ce doriți să vă alăturați echipei noastre de cercetare. Pentru informații suplimentare sau pentru orice întrebări adiționale, ne puteți contacta la adresa de mail csis@snspa.ro. Așteptăm cu interes aplicațiile dumneavoastră.

 

 

(en)

The Center for Israeli Studies from SNSPA offers internship opportunities for students passionate about international relations, Israeli culture, and academic research.

♦ If you are a motivated student eager to gain experience in a dynamic academic environment, we invite you to apply for one of our internship positions at an academic center of excellence dedicated to research and a deep understanding of Israel, international relations, and relevant global issues.

What we offer:

⇒ The opportunity to work alongside top researchers in the field of Israeli studies

Practical experience in academic research and project development

⇒ Access to SNSPA's academic resources and our network of international partners

 The chance to contribute to the center's events and activities

Requirements:

Students or graduates interested in Israeli studies, international relations, or related fields

Strong research and analytical skills

Effective communication in both Romanian and English (other foreign languages are an advantage)

Willingness to work in a team and contribute to the center's projects

How to apply:

To apply, please send your CV and a short letter of intent to csis@snspa.ro by 1st November 2023. In the letter of intent, please tell us why you are interested in joining the Israeli Studies Center and what your professional development goals are.

For more information or additional questions, please contact us. We look forward to welcoming you to our team and having you contribute to our mission of understanding and promoting Israeli studies.

English
Poster: